dissabte, 6 d’octubre del 2018

La jaula de las locas_Teatre Tívoli_Barcelona




LA JAULA DE LAS LOCAS
¡La vida empieza hoy!

Inspirada en la popular obra de Jean Poiret, el musical és fruit del talent de Jerry Herman i Harvey Fierstein. S'ha representat ininterrompudament per tot el món des de la seva estrena. Aquesta temporada, arriba al Teatre Tívoli en una espectacular versió dirigida per Angel Llacer i Manu Guix.




"La jaula de las locas" és un gran cant a la llibertat individual i col·lectiva. Una atrevida posada en escena, sorprenents coreografies, exuberant disseny de vestuari i una temàtica universal, el converteixen en un dels musicals més aclamats de la història.





Sinopsi:

La plàcida vida de parella d'Albin i Georges, propietaris del club nocturn "La Cage aux Folles" de Saint Tropez, es veu totalment alterada per una notícia inesperada. Jean Michel, el fill de Georges, es va a casar amb la filla d'un diputat ultraconservador, acèrrim defensor dels valors més tradicionals en la vida familiar. La trobada explosiu entre dues famílies tan diferents desencadena una divertidíssima comèdia plena d'amor i de situacions delirants.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada