dissabte, 23 d’agost del 2014

Jazz a La Pedrera - Barcelona




Nits d'estiu a La Pedrera 2014, amb el millor jazz fet a Barcelona

Un any més, La Pedrera ofereix les nits d’estiu més màgiques de Barcelona, una experiència única per gaudir de La Pedrera a la nit, amb visita lliure a l’Espai Gaudí, el millor jazz en directe al terrat i les vistes més espectaculars de la ciutat il·luminada tot prenent una copa.


Aquesta edició, La Pedrera aposta pels músics més joves i amb més projecció, per tal d’oferir un tast del nivell i la diversitat del jazz que es fa a casa nostra. Una banda sonora en viu, immillorable per gaudir de les nits d’estiu.

Ivan Kovacevic 5 Spots
dissabte 16 d'agost de 2014


Grup de jazz, rhythm&blues, swing i rock&roll.

David Pastor - trompeta
Toni Solà - saxo tenor
Francesc Capella - piano
Ivan Kovacevic - contrabaix
Anton Jarl - bateria





A la web de la Pedrera diu que:

Transcurridos 13 años desde su estancia en la capital catalana, el contrabajista serbio Ivan Kovacevic se ha convertido en uno de los músicos más buscados de la escena del rhythm&blues, el swing y el rock&roll del país.
Después de formar parte de diversas bandas de nombres reconocidos como los Mambo Jambo, Down Home, Bernat Font Trio, Nu Niles, Barcelona Big Blues Band, etc, y de haber colaborado también con eminentes nombres nacionales e internacionales como Dani Nel.lo, Lluis Coloma, Biel Ballester, Nick Curran, Mike Sánchez, Mitch Woods y Al Copley, entre otros, Kovacevic presenta por primera vez bajo su nombre una formación que cuenta con músicos de lujo de distintas generaciones. Con un repertorio propio, el contrabajista consigue fusionar la energía del blues y la elegancia del jazz a través de un dialogo trepidante.


Cinco puntos de vista y un solo objetivo: lograr que el público disfrute de la música de la misma manera que la disfrutan ellos: con toda el alma.

Amb això està tot dit, va ser fantàstic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada