dimecres, 6 de febrer del 2019

FAMA a bailar_funcionament


Si vols seguir aquesta segona edició de Fama
Fama is ON


Pots fer-ho al canal 24 hores, dial 23 de Movistar + o via YouTube.
Les gales es desenvoluparan setmanalment de diumenge a dijous a les 21 hores al dial 7 de Movistar +.

DIUMENGE

Els alumnes ballen la seva coreografia setmanal per parelles. Els professors elegeixen els 2 millors alumnes, que arrosseguen la seva parella, per optar per la immunitat.

DILLUNS

Les dues parelles que opten a la immunitat ballen la seva coreografia. El públic tria, a través de l'APP, a la seva favorita.

DIMARTS

Dia de nominacions.
Les parelles, excepte la que ha aconseguit la immunitat, tornen a ballar la seva coreografia. Els professors elegeixen els dos pitjors ballarins, que arrosseguen la seva parella a la nominació. Els 4 nominats tenen un dia per preparar un sol, que els salvi de l'expulsió.

DIMECRES

Els 4 nominats ballen la seva coreografia individual. El públic tria al seu favorit. L'alumne que rep menys vots ha d'abandonar l'escola. La parella de l'expulsat repta a un altre ballarí, per quedar-se amb la seva parella.

DIJOUS

Reptador i reptat ballen la seva coreografia individual. Els professors trien al millor ballarí, que continuarà a l'escola. L'altre abandonarà Fama i entrarà una nova parella.



Fama a bailar ha tornat trepitjant FORT amb el nou tema de Lola Indigo FUERTE, que es converteix en la banda sonora principal de l'edició.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada