dimecres, 23 de maig del 2018

Fàbrica "Anís del Mono"_Badalona (Barcelona)



La setmana passada juntament amb un petit grup de les ex-alumnes del col·legi (expias), vam visitar la fàbrica d'Anís del Mono que es troba a Badalona.


Badalona és una ciutat de la comarca del Barcelonès, a la província de Barcelona, Catalunya. Va aconseguir la condició de ciutat el 1897. Està a 10 km de distància de Barcelona capital.


Davant mateix de la fàbrica està "el Pont del Petroli", un dic des d'on es pot contemplar gran part del litoral, i des d'on es pot gaudir d'unes increïbles sortides de sol.



A l'inici del mateix hi ha un a estàtua del famós mico de la fàbrica d'Anís del Mono.






La fàbrica Anís del Mono de Badalona està venent el seu producte des de fa més de 140 anys. El 1868, els germans i emprenedors Josep i Vicenç Bosch Grau, que havien fet fortuna gràcies a la importació de cacau i tabac d'Amèrica, van començar a comercialitzar aquest famós destil·lat de matafaluga.
L'empresa, que va ser comprada per Osborne el 1975, avui és líder indiscutible en el sector dels anisats, encara que a principis del segle passat va haver de lluitar contra una competència ferotge. Només a Badalona existien 28 fàbriques d'anís.






En aquest enllaç trobaràs més informació, però jo et recomano que la visitis i gaudeixis d'aquesta ciutat tan propera a Barcelona.





Després vam dinar a la terrassa d'un restaurant proper  a la platja,


gaudint de les vistes i aquest mar Mediterrani, que sempre em sorprèn.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada