dimecres, 16 de novembre del 2016

Òpera i ballet al cinema_Temporada 2016/2017 - Els contes de Hoffmann





Ahir al vespre al cinema La Calàndria del Masnou, de nou nit de gala, en directe des de la Royal Òpera House de Londres "Els contes d'Hoffmann" de Jacques Offenbach.




El cinema La Calàndria dóna un pas més i aquest cop, ens rep amb música a càrrec de dos membres de la Jove orquestra de cambra del Masnou, que també va amenitzar el piscolabis del descans.






La luxosa producció de The Royal Òpera House de "Els contes de Hoffmann", l'obra mestra d'Offenbach, és una de les favorites del públic. Creat pel guardonat director de cinema John Schlesinger, aquesta producció dóna vida a un món de romanç, comèdia, misteri i amenaça que ens transporta al segle XIX. Al centre d'aquests contes extraordinaris de ninots de corda, ulleres màgiques, veus fantasmals i sensuals cortesanes, hi ha la imaginació del poeta romàntic i borratxo Hoffmann. El jove i carismàtic tenor Vittorio Grigolo és Hoffmann qui es veu obligat a explicar la història de les seves amants. L'excel·lent baríton Thomas Hampson interpreta als quatre dolents. La música inclou la famosa Barcarolle i els impressionants números de ball són perfectes per al virtuosisme vocal de Sofia Fomina com la nina de corda Olímpia, Christine Rice com la cortesana Giulietta, i Sonya Yoncheva com l'últim amor de Hoffmann, Antonia.


Connectem amb Londres i ....




comença la funció,






i finalment aplaudiments,


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada