dijous, 5 de juny de 2014

BALLS DE SALÓAvui buscant un DVD on tenia unes fotos d'un viatge, m'he trobat amb un altre del   8è aniversari de Seven Dance 2011. La qual cosa m'ha portat a la memòria molts bons records. I això m'ha decidit a publicar un petit resum d'aquests dies.
Sempre m'ha agradat molt la música i ballar, i prendre aquestes classes va ser una cosa extraordinària.
En el 2008 unes amigues i jo ens vàrem apuntar a classes de ball a Seven Dance. Vaig estar fins el 2012 i vaig aprendre, vals, tango, pasdoble, rock, rumba-bolero, txa-txa-txa, samba i salsa.Amb els meus companys de classe de balls de saló, vàrem ballar un rock en la celebració de 8è aniversari de Seven Dance. Aquesta va ser la primera vegada que vaig actuar en un escenari.


La meva professora va ser Maria Larionova, una professional extraordinària, nascuda a St Peterburg (Rússia) i que el 2002 va arribar a Barcelona. Imparteix classes i participa en campionats nacionals, internacionals i en els mundials de 10 Balls, estil llatí i estàndards.
Ha aconseguit nombrosos premis i ha estat Campiona de Catalunya i d'Espanya en diferents ocasions i estils.

 
I per acabar només dir-vos que, si teniu ocasió preneu classes de ball, no us en penedireu.

Ànim !!
2 comentaris:

  1. Seven Dance tiene dos salas fantásticas, se baila muy bien... todos los domingos por la tarde, la mejor música de jazz, con baile de Lindy Hop. Ah, te he reconocido en el vídeo y bailas con mucho ritmo!!!

    ResponElimina
  2. Aaaaaah!! pensé que no se me vería estando atrás. Ya me habías dicho que bailabas, pero no sabía que ibas a Seven Dance.

    ResponElimina